TE HUUR: winkel/kantoor/praktijkruimte : Bonenburgerlaan 18 8181HE Heerde Gelderland Veluwe

   

 

winkel> 
 
 

Te huur op een fraaie locatie in het centrum van het Veluwse dorp Heerde in Gelderland: Mooi karakteristiek en representatief winkel / kantoor-pand in nette staat.Momenteel is er een kledingboetiek gevestigd. Het vrijstaande pand uit 1920 heeft nog authentieke elementen, een mooie ruime indeling en een brede etalage. Centrale verwarming door nieuwe HR cv-ketel 2013. Luchtgordijn boven entrée van de winkel.
Winkel oppervlakte: 80 m2
Kantoor / opslag-ruimte : 60 m2 met: toilet, aanrecht, wasbak, warm water.


Het pand is gelegen aan de Bonenburgerlaan, een hoofdstraat met veel winkels en mooie oude panden.
Landelijke ketens zoals HUBO en ETOS zorgen voor aanloop.
De Bonenburgerlaan bevat diverse winkels op het gebied van kleding, interieur, bloemen,etc. en is tevens de locatie van de wekelijkse gezellige en drukbezochte markt van Heerde.

De straat loopt over in de Dorpsstraat met vele winkels waaronder HEMA en DA-drogist.
Goed bereikbaar, zowel per auto, fiets als te voet. Vrij parkeren in de directe omgeving

Het object valt onder het vigerende bestemmingsplan "Heerde-dorp" op grond waarvan het bestemd is voor detailhandel, kantoren, dienstverlening,praktijkruimte, en maatschappelijke doeleinden. Multifunctionaliteit: meerdere bestemmingen mogelijk volgens vigerend bestemmingsplan.

 

 
     
 
 

 

 
 
 
     
     
 

 

 
 

Heerde
Het mooie en gezellige dorp Heerde ligt op de Veluwe, tussen Zwolle en Apeldoorn. De gemeente heeft meer dan 18.000 inwoners.
De gemeente bestaat uit vier dorpen: Heerde, Veessen, Vorchten, Wapenveld en het buurtschap Hoorn.
In de buurt liggen toeristische trekpleisters zoals Epe en het vestingsstadje Hattum.
U kunt in Heerde genieten van de uitgestrekte bossen en heidevelden en er zijn een aantal bijzondere fiets- en wandelroutes. Een van de trekpleisters is het Heerderstrand waar u in de zomer heerlijk kan zwemmen en zonnen.
De Aantrekkelijke woon- en werkgemeente Heerde heeft daarnaast genoeg winkels en een bloeiend verenigingsleven. Er zijn meerdere speeltuinen, enkele buurt- en clubhuizen en er is een levendig jeugdwerk.
Verder zijn er voldoende basisscholen ,sportvelden,sporthallen en een zwem- en recreatiebad.
Wonen in de natuur maar landelijk gemakkelijk bereikbaar via de snelweg en met de stad vlak bij: Zwolle:15 km. Apeldoorn: 20 km. Deventer: 20 km.

 
 

contact:

voor meer info en bezichtingen: ----- e-mail: info@n-u.nl ------ tel: 0618585417